visualSENSE visualSENSE visualSENSE visualSENSE visualSENSE

visualSENSE, de ideale partner voor het MKB!

visualSENSE is een no-nonsense bedrijf, opgericht door twee IT professionals.

Wij specialiseren ons in het ontwikkelen van professionele webshops en geavanceerde Internet toepassingen. Projecten realiseren wij geheel in overleg met de klant, waarbij de klant gebruik maakt van de expertise die visualSENSE in de afgelopen jaren heeft opgedaan bij één van de grootste IT dienstverleners ter wereld.

Sinds de oprichting van het bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in de ontwikkeling van webshops. Sinds maart 2005 heeft visualSENSE haar eigen webshop applicatie ontwikkeld. De visualSENSE-Shop™ kan in een relatief kort tijdsbestek voor de klant worden gecustomaliseerd en uitgerold.

Tevens ontwikkelt visualSENSE software voor derden. Wij zijn in 2004 een partnership aangegaan met Concept7.

Diensten

visualSENSE biedt diensten aan die variëren van het ontwikkelen van statische "low-budget" websites tot uitgebreide webapplicaties waar bedrijfsprocessen en -administraties in worden uitgevoerd. Hierbij staat de gebruikers- vriendelijkheid altijd centraal, zodat de gebruiker eenvoudig zijn weg kan vinden. Tevens hanteren wij standaarden zoals voorgeschreven door het W3C, zodat de door ons ontwikkelde websites op alle browsers naar behoren worden getoond.

Indien u al een website heeft kan visualSENSE ook een zogenaamde bruikbaarheidstest uitvoeren, om er achter te komen of u uw doelgroep wel bereikt. Dit doen wij in samenwerking met Concept7, dé specialist in Noord Nederland op het gebied van gebruikersvriendelijkheid.

Een professionele werkwijze

Een goede website ontwikkelen is een exclusief concept. visualSENSE onderscheidt zich door het combineren van goed doordachte Graphical User Interfaces met uitgebreide functionaliteiten.

Al onze projecten beginnen met een persoonlijk consult en onderzoek naar uw bedrijfsvoering. Wij bereiden een gedetailleerd stappenplan voor, waarbij uw wensen en onze ervaringen als uitgangspunten dienen.

Gedurende een project zal regelmatig informatie door ons worden teruggekoppeld, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Het eindresultaat is een website dat uw bedrijf op het Internet reflecteerd of een gebruikersvriendelijke applicatie.

visualSENSE

visualSENSE, de ideale partner voor het MKB!

visualSENSE is niet één uit een dozijn, integendeel! Wij onderscheiden ons als een betaalbare professional voor het midden en klein bedrijf.

Concept7

visualSENSE is met Concept7 uit Groningen in 2004 een partnership aangegaan.

XHTML Strict W3C Terug...