visualSENSE visualSENSE visualSENSE visualSENSE visualSENSE

Nieuwe webshop NivO Plus (maart 2006)

Binnenkort volgt een uitgebreide beschrijving van deze gebruiksvriendelijke en toegankelijke webshop! Bezoek de nieuwe NivO Plus webshop gebasseerd op de VisualSENSE-Shop™ vS-Medium™

PokerForFree

PokerForFree is een portal voor poker liefhebbers gepubliceerd in meerdere talen. De beginnende speler kan er terecht voor poker regels en bonussen, de geavanceerde speler kan zich verdiepen in strategieën en zich mengen in pittege discussies in het forum.

Gebruikte technieken: XHTML (strict), CSS, JavaScript, PHP, MySQL, Ajax

Tall-Order

In opdracht van Tall-Order, een kleding speciaalzaak voor de lange, brede en grote man, heeft visualSENSE een webshop ontwikkeld. Dankzij onze ruime ervaring met het ontwikkelen van dit type producten, hebben wij binnen een kort tijdsbestek een uitermate gebruikersvriendelijke en overzichtelijke webshopapplicatie opgeleverd, met functionaliteiten zoals: klantregistratie/autorisatie, bevestiging van orders/registratie naar klant per email, gegevensbeheer, productbeheer, matenbeheer, uitgebreid contentbeheer, orderbeheer, zoeken op producten, aan- en afmelden nieuwsbrief, automatisch re-sizen en de 'finishing touch' van plaatjes, printbare prijslijst, mail een kennis, betalen met PayPal. visualSENSE heeft tevens het Tall-Order logo ontworpen. Dit logo en het ontwerp van de webshop reflecteren de uitstraling van de Tall-Order winkel te Groningen, geheel naar wens en grote tevredenheid van de opdrachtgever.

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

NivO Plus

Screenshot webshop NivO Plus Screenshot webshop NivO Plus Screenshot Webshop NivO Plus

NivO Plus is een leverancier van hard- en software voor de PC. Deze site heeft onder andere de volgende functionaliteiten: klantregistratie/autorisatie, bevestiging van orders/registratie naar klant per email, gegevensbeheer, productbeheer, systeem configuratie (presetbeheer/zelf samenstellen), uitgebreid contentbeheer, orderbeheer, zoeken op producten, aan- en afmelden nieuwsbrief, verschillende CSV import- en exportfuncties, automatisch re-sizen van plaatjes, printbare prijslijst. Binnenkort zullen we een online demo plaatsen! Het ontwerp is gemaakt in overleg en naar wens van NivO Plus.

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

ComforTrend Garantiedatabase

Screenshot ComforTrend Garantiedatabase applicatie Screenshot ComforTrend Garantiedatabase applicatie Screenshot ComforTrend Garantiedatabase applicatie

Klik op een screenshot om de vergroting te bekijken!

In opdracht van Concept7 hebben wij voor ComforTrend Nederland B.V. de Garbase (garantiedatabase) applicatie ontwikkeld. Het betreft een software pakket dat het uitvoeren van het ComforTrent garantieplan mogelijk maakt. Een beknopte omschrijving van de GarBase applicatie volgt hieronder:

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

EuroSlam

Screenshot EuroSlam.com Screenshot EuroSlam.com Screenshot EuroSlam.com

EuroSlam is een community speciaal voor mensen die het EASports spel "NBA Live" online in competitieverband willen spelen. De site bestaat uit een aantal leagues, waaronder twee algemeen Europese leagues, een Italiaanse, een Hongaarse, een Sloveense, een Estse en één Noord Amerikaanse league. Doormiddel van een importscript kunnen de in NBA Live bewaarde statistieken in de database worden opgeslagen. Dit geeft uitgebreid de mogelijk tot het tonen en gebruiken van deze statistieken voor verschillende doeleinden, zodat er een realistische competitie ontstaat.

Gebruikte technieken: XHTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

Matchpoint Sportswear

Screenshot webshop Matchpointsportswear Screenshot webshop Matchpointsportswear Screenshot webshop Matchpointsportswear

Voor Matchpoint Sportswear te Groningen heeft visualSENSE een re-design gemaakt van de oude website. Bezoekers kunnen gemakkelijk en overzichtelijk keuze maken uit een uitgebreid assortiment aan sportartikelen verdeeld in verschillende categorieën. Deze site biedt onder andere een administratiepagina met de mogelijkheid online producten en categorieën te beheren. Orders en offertes verlopen via email. Zoals u ziet heeft visualSENSE voor elk budget een oplossing!

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

proGames

Screenshot webshop proGames Screenshot webshop proGames Screenshot webshop proGames

proGames is gespecialiseerd in allerlei accessoires voor gameconsoles en PC's. Hiervoor heeft visualSENSE een webwinkel ontwikkeld met een overzichtelijk, maar speels orderproces. Een beheerder kan gemakkelijk online gegevens, orders en content beheren. visualSENSE heeft tevens het proGames logo ontworpen.

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, ASP (VBScript), MS SQL & MS Access

OU-Diensten

Oostgroninger Uitzendorganisatie (OU) is een nieuwe naam in de uitzendbranche, maar met een sterke regionale binding en uitmuntende kennis van de industrie. Voor OU maakte visualSENSE een Content Management Systeem voor de vacaturebank, dat eenvoudig in de reeds bestaande website kon worden geimplementeerd.

Gebruikte technieken: HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL

Logo's

visualSENSE

Michael Aschenaki

AfriEx - Arlington, USA

I did not mean that the latter was better than the former. For sure, they were both awesome. But when I looked at the second one, I was blasted by it's design and especially, especially, the choice of colors: subtle, but strong... low profile, but powerful...

XHTML Strict W3C Terug...